Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата пали и веднага изгасва
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеда, виждам това на снимката, оста и тези крачета, капачката потъваше толкова. Мога да взема само капачката, ако не ти трябва.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНазови офис на еконт и утре пътува към теб.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеБлагодря, изпратих ти адреса, сега трябва да се огледам за подходящо лепило
Ако намериш и от този маслоустойчивия - още по-добре.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСиликон е най-добре та да го херметизира максимално, че на потенциометрите, които са баш откъм капачката, влагата не им се отразява добре.
Ако намериш и от този маслоустойчивия - още по-добре.
Вчера карах има няма два километра и е изпаднала на тази дистанция, днес минах пеша на оглед и помен няма от капачка.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениене знам дали ще залепне добре силикона, може би някакво лепило от рода на хелметекса, тук има един магазин за строителни материали утре ще погледна какво предлагат, че хич не ми се иска да загубя и тази капачка.
Вчера карах има няма два километра и е изпаднала на тази дистанция, днес минах пеша на оглед и помен няма от капачка.
Твоето 100% е било отваряно и не е било затворено, както трябва. Със силикон посмъртно няма как да се отлепи капачката от само себе си.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСъс силикон ще стане перфектно. Така е направено и фабричното затваряне. А и в крайна сметка - не е зле да се предвиди и това, че може да се наложи за в бъдеще да се отвори за почистване на потенциометрите, което е често практикувана манипулация.
Твоето 100% е било отваряно и не е било затворено, както трябва. Със силикон посмъртно няма как да се отлепи капачката от само себе си.
аз като наместих капачката останах с впечатление, че щракна и повече не се занимавах с нея, до днес сутринтаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Капачката е важна не само за да предпазва карантията от външни въздействия, а заради лагеруването на края на оста. Липсата и не оказва съществено влияние на самото задвижване на клапата от моторчето, но дори и малка радиална хлабина откъм страната на капачката, води до промени в стойностите на потенциометрите, което вече е неприятно и влияе както върху подържането на празния ход, така и върху действието на TPS - а.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Лорде капачката трябва да я залееш с нещо яко, че е много жега там и всяко подобно на силикон ще се разлепи, има едно лепило на Спанер със стърготини и втвърдител "Baga bond kit" което ще ти свърши работа. Ай стига съм ви махал "кюфтетата от очите".
А Цвятко мамин възможно е да се отлепи, ма ти отново не си баш запознат с материятаLast edited by thecleaner; d.m.y г., 16:02.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЛорде капачката трябва да я залееш с нещо яко, че е много жега там и всяко подобно на силикон ще се разлепи, има едно лепило на Спанер със стърготини и втвърдител което ще ти свърши работа. Ай стига съм ви махал "кюфтетата от очите".
А Цвятко мамин възможно е да се отлепи, ма ти отново не си баш запознат с материята
Мястото е такова, че не се вижда от пръв поглед и сигурно доста хора карат без капачки.
ако не ми беше обърнал внимание, за което благодаря, щях да видя, че я няма след доста време.Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:08.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, за да не плащаш два пъти за транспортни разходи ако искаш напомни на алфиста-идеалист заедно с тази джаджа да ти изпрати и касата с бира от темата за асиметричните гуми...
Неблагодарността не е моя черта. Оценявам високо жеста му. Оценявам това, че ще отдели от времето си и ще ми я изпрати без никакви облаги за него.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПросто съм му много благодарен, за капачката, която ще ми изпрати и ще ми спести много време, разправии и средства.
Неблагодарността не е моя черта. Оценявам високо жеста му. Оценявам това, че ще отдели от времето си и ще ми я изпрати без никакви облаги за него.
Но се радвам, че възприемаш нещата по този начин.
Дай Боже повече подобни взаимоотношения в този форум.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ интерес на истината - това не ми коства нищо. Нито ще загубя време, нито пък ми трябва тази джаджа, която така или иначе ми се търкаля неизползвана из багажника.
Но се радвам, че възприемаш нещата по този начин.
Дай Боже повече подобни взаимоотношения в този форум.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment